Royal Astro Studio

Broj 23

Broj 23- Sloboda izbora

Mesec, Jupiter, Merkur i Sunce planete koje vladaju ovim brojem. Najveći indvidiualisti, osobe koje imaju potrebu da menjaju svet imaju nekakve veze sa brojem 23

Ako ste

Muškarac-Mnogi misle da ste osoba koja tera inat, dda morate da kontrirate ali vi ste se samo veliki individualista i imate potrebu da sve uradite na sebi svojestven način.Niko vas ne razume jer i vi sami sebe iznenađujete nekim postupcima koje niste pretpostavljali da biste mogli napraviti. Nemojte se zaduživati niti ulaziti u rizične finansijske i poslovne aranžmane. Nemojte se kockati da ne biste izgubil mnogo novca. Imate potrebu da idete protiv volje najbližih.  U ljubavi ste trenutni, impulsivni, možete imati problema zbog svog nepredvidivog ponašanja.

Žena-Sa vama je teško uspostaviti dobru komunikaciju. Ostavljate utisak osećajne osobe ali vi ste u stvari veliki individualista do te mere da možete biti krajnje sebični.Možete biti spremni da uradite nešto što naizgled izgleda kontraproduktivno a u stvari uvek dobro znate zašto to radite. Čak i kada pogrešite, vi nećete priznati da niste bili u pravu jer znate da ne biste mogli da postupite drugačije nego što ste tada osećali. U ljubavi se borite za osobu do koje vam je stalo, više iz potrebe da dokažete da možete da je osvojite nego što ne možete bez nje. Moguća česta promena posla.

Izaberite novi broj