Royal Astro Studio

Broj 26
Broj 26 – Razumevanje

Brojem vladaju Mesec, Venera i Mars. Dve nežne planete daju plemenitost i smisao za biznis, osobe mogu biti psiholozi,lekari, umetnici, zadužbinari. Mars pokreće na akciju i rezultat plemenitih emocija je izražavanje velikodušnosti

Ako ste

Muškarac-Veoma ste uviđavni i spremni da budete na prvo mesto džentlmen. Dopadate se ženama i čak ako ste i u stalnoj vezi ili braku, uvek morate da imate osećaj da ste poželjni, da vas žene vole i vi se stalno nekom udvarate. Prefinjen duh, ženska duša u muškom telu i vi ste spremni na akciju i na plemenita dela jer ste veoma humani. Želite da svima  ugodite, da uspostavite harmoniju među ljudima. I za posao i za ljubav ovo je dobar broj koji vam omogućava da postignete cilje, da budete i poštovani i voljeni.

Žena-Niste u potpunosti svesni svog šarma, zavodljivosti, lepote i harizmatičnosti. Važno vam je da drugima budete od koristi i želite po svaku cenu da učinite neko plemenito delo. Ne mirujete iako broj šest tera na opuštanje i uživanje kod vas je to konvertovano u krativnu energiju.Ne očekujete ništa zauzvrat, volite jer je to vaša potreba a vaša sreća je da volite kvalitetne muškarce koji vam se intimno dive. Broj odiše pozitivnom energijom empatije, iskrene ljubavi i strasti. Donosi vam rešenje problema.

Izaberite novi broj