Royal Astro Studio

Broj 28

Broj 28-  Potreba za promenom

Mesec, Venera, Mars i Pluton vladaju ovim brojem i donose jake emocije i potrebu da se u životu napravi neka značajna promena.

Ako ste

Muškarac –Mouguće da želite da stavite tačku na jedan odnos, bilo da se radi o poslovnom ili emotivnom i da napravite zaokret ka nečemu što će vam pružiti više mogućnosti za ličnu akciju.Neka unutrašna potreba, intuicija, jake emocije i ambicija vas čine osobom od akcije. Vaša snaga leži u odlučnosti koja je posledica prezasićenosti jednom situacijom u kojoj više nemate prostora da se ponašate kako biste želeli. Mogućnost novog posla u okviru koga biste mogli dobiti priliku da mnogo više  zarađujete. Moguća je strastvena veza sa osećajnom  ženom koja će imati razumevanja za vaše ambicije.
Žena –Pod velikim ste stresom jer se situacija verovatno u poslednje vreme nije odvijala kako ste želeli. Nalazite se pred važnom odlukom i vi ćete je verovatno doneti rukovođeni kako svojim osećanjima tako i intucijom ali i ljubavlju prema nekom ko vam je veoma drag. Energičan  muškarac može vas podržati u vašim ambicijama ali može biti i povod vašim odlukama. Svesni ste rizika ma o čemu da se radi ali i spremni da ga preuzmete. Izbegnite raspravu sa onima koji su u svakom pogledu jači ili drskiji od vas.

Izaberite novi broj