Royal Astro Studio

Broj 28

 

Broj 28-  Potreba za promenom

Mesec, Venera, Mars i Pluton vladaju ovim brojem i donose jake emocije i potrebu da se u životu napravi neka značajna promena.

Ako ste

Muškarac –Mouguće da želite da stavite tačku na jedan odnos, bilo da se radi o poslovnom ili emotivnom i da napravite zaokret ka nečemu što će vam pružiti više mogućnosti za ličnu akciju.Neka unutrašna potreba, intuicija, jake emocije i ambicija vas čine osobom od akcije. Vaša snaga leži u odlučnosti koja je posledica prezasićenosti jednom situacijom u kojoj više nemate prostora da se ponašate kako biste želeli. Mogućnost novog posla u okviru koga biste mogli dobiti priliku da mnogo više  zarađujete. Moguća je strastvena veza sa osećajnom  ženom koja će imati razumevanja za vaše ambicije.

Žena-Pod velikim ste stresom jer se situacija verovatno u poslednje vreme nije odvijala kako ste želeli. Nalazite se pred važnom odlukom i vi ćete je verovatno doneti rukovođeni kako svojim osećanjima tako i intucijom ali i ljubavlju prema nekom ko vam je veoma drag. Energičan  muškarac može vas podržati u vašim ambicijama ali može biti i povod vašim odlukama. Svesni ste rizika ma o čemu da se radi ali i spremni da ga preuzmete. Izbegnite raspravu sa onima koji su u svakom pogledu jači ili drskiji od vas.

Izaberite novi broj