Royal Astro Studio

Majmun

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova


Jak metal,vaš element isrpljuje zemlju a kako je ovo godina yang, jake zemlje, imaćete nečiju bezrezervnu podršku, moguće i finansijske i emotivne prirode. Mnogi će vam se nalaziti pri ruci i mnogi će vam pomagati da započnete neki nov posao ili da istrajete na poslu na kome ste trenutno angažovani ali to ne bi trebalo da vas učini previše opuštenim, već da vam da motivaciju za rad. Finansijska situacija bi mogla da se značajno poboljša ali oni sa kojima budete radili biće veoma zahtevni i vi nećete moći da im namećete svoje uslove i želje nego da sledite njihove. Majmun ne voli nikome da pokori svoju volju i spada u znake koji vole dinamične poslove u kojima može da dođe do izražaja njihova kreativnost i bilo bi dobro da se bave privatnim poslom, ali mogu dobiti, naprotiv, ponudu da rade. Bićete preokupirani pitanjima koja se odnose na novac ali i na vašu karijeru. Na polju ljubavi možete se ponašati nepredvidivo jer ćete imati potrebu za stalnomom vezom ali vaš partner će možda biti jaka, ambicozna osoba koja će više pažnje posvećivati finansijama i karijeri nego vama.Pokušaćete da se priviknete na tempo koji će vam nametati partner i ako ste dama Majmun, odgovaraće vam neki Zmaj dok sa Bivolom ili Zmijom nećete baš moći da se lepo složite.


Boje: maslinasto zelena, narandžasta


 

Majmun - crveni

Crveni vatrani Majmun rođeni od 12 .februara 1956.od 30 .januara 1957.

Spadate u strastevene, ambiciozne i često osvetoljubive Majmune koji mogu da budu sjajni lideri i veliki oponenti, sve zavisi kakvog ste raspoloženja. Vaša prava priroda dolazi do izražaja u kriznim situacijama kada vam se neko suprotstavi. Veoma ste inteligentni i brzo razmišljate ali na svoju štetu često donosite ishitrene odluke koje vam ne donose ništa dobro. Često ste autodestruktivni i nepraktični, da biste zaštitili svoj ponos, ne mislite na rezultate koje postižete a koji vas mogu uvesti u finansijski kolaps. Tokom ove godine mnogi će vam postaviti ograničenja razne vrste što je za vas dobro jer u protivnom biste mogli napraviti sebi veliku štetu. Trebalo bi da se priviknete na neke nove okolnosti i na neka nova ograničenja ako želite da budete zadovoljni. U okviru porodice ili na poslu, možete imati konflikt sa Psom koji će pokkušati da dominira nad vama ili sa nekim Zmajem koji će biti previše direktan i kritički nastrojen.


majmun

Braon, zemljani Majmun – rođeni od 30 .januara 1968. od 16 .februara 1969.

Veoma ste praktični ali svojeglavi. Niko ne može da vas ubedi da često idete protiv sebe a to će biti posebno naglašeno u ovoj godini. Važna su vam pravila igre ali oni sa kojima dolazite često u sukom upravo su potpuno drugačiji od vas i ne uvažavaju vas. Zbog toga bi trebalo da budete mnogo otvoreniji iskreniji prema sebi prvenstveno i da shvatite da nemate mnogo šanse da se izborite sa onima koji su iznad vas po hijerarhiji na poslu ili koji su tvrdoglaviji od vas kada je u pitanju privatan život. Tražite postojanost, potpuno pripadanje, fer plej a često birate partnere koji su totalna suprotnost jer vi u sebi sadržite elemente i vode i metala i zemlje koji se često udopunjavaju ali mogu vam dati i egocentričnost kao osobinu koje niste svesni. Ovo je godina u kojoj morate da budete pasivni i trpeljivi a vi ma kako smatrali sebe upravo takvom osobom, možete odavati suprotan  utisak zato je ovo godina u kojoj morate da trenirate svoje nerve i da se ne upuštate ni u kakve rasprave. Na ljubavnom planu možete doći u sukob sa Pacovom ili Tigrom koji neće baš shvatati šta od njih očekujete.majmun beli

Beli metalni Majmun- rođeni od 16.februara 1980. od 4.februara 1981.

Sve najpozitivnije i najnegativnije osobine Majmuna dolaze do izražaja  upravo u vašem znaku što znači da treba da imate realan uvid u svoju ličnost, svoje mane i vrline i da dobro razmislite šta želite od sebe i okoline, ljubavnog ili poslovnog partnera. Vaša potreba za samostalnošću je toliko naglašena da ne možete lako da se izborite za svoje mesto pod suncem jer vas drugi često doživljavaju kao drsku, napornu i previše samovoljnu osobu. Često se tako ponašate kada ne možete da svoje ideje sprovedete u delo. S druge strane, spadate u izuzetno osećajne znake koji mogu da budu veoma empatični, dobri prijatelji, partneri samo ako vas niko ne ograničava ni u čemu. Ovo je međutim za vas godina ograničenja i to od strane oni koji su iznad vas, tako da ako ste u firmi gde ste po hijerarhiji daleko ispod šefova ili smatrate da vam pripada više radno mesto moraćete da se dobro potrudite da biste to i dobili. Bolje razmislite o nekom novo izvoru prihoda u okviru posla koji bi vam omogućavao da svoju energiju trošite konstruktivno. Pazite kako rukujete s novcem. U ljubavi možete biti veoma plemeniti ali izbegavajte Tigra, Konja ili nekog drugog Majmuna da ne bi dolazilo do konflikta.


Black monkey

Crni, vodeni Majmun –rođeni od 4 .februara 1992. Od 22 .januara 1993.

Spadate u izuzetno senzibilne predstavnike ovog  znaka koji dobro znaju šta im je mana, preterana osetljivost. S druge strane želite da uvek budete u centru pažnje, da dobijete dovoljno ljubavi i pažnje i ako se to ne dogodi vi pucate s nervima, padate u melanholiju i demorališete se. Trebalo bi da svoj senzibilitet iskoristite u okviru svog posla tako da najbolje prolaze oni koji se bave umetnošću, medicinom, psihologijom ili edukacijom. Trebalo bi da uvek sebe zaposlite nekim konkretnim poslom, nalazeći se na usluzi drugima da nemate vremena da mislite na sebe i na sve ono što mislite da vam je uskraćeno. Ovo je godina u kojoj možete imati utisak da su mnogi protiv vas, da vam kontriraju i da vas opstruiraju da vam ne dozvoljavaju da samostalno donosite odluke. U sferi emocjia možete naići na bukvalno zid ćutanja od strane partnera, ignorisanje, naročito ako ste presetljivi ženski predstavnik ovog znaka. Promenite taktiku, više se bavite sobom, manje partnerom. Ak ste slobodni, nemojte tražiti 


majmun beli 

Zeleni drveni Majmun – rođeni od 25 .januara 1944. od 12 .februara 1945.

Kako su metal, glavni element koji vlada Majmunom i drvo suprotstavljeni, možete biti najveći kritičar sopstvenih postupaka, najimpulsivniji i kontradiktorni. Ipak, osnovne osobine Majmuna inteligencija, snalažljivost u kombinaciji sa drvetom koji daje drskost i upornost, kreativnost  mogu biti veoma opterećujuće za okolinu tako da ćete najverovatnije često dolaziti u sukob sa onima koji su slični vama ili sa osobama koje su rođene pod uticajem jin elementa posebno ste naporni za Bivola i Ovcu. Sa ova dva znaka nećete moći da uspostavite dobru komunikaciju a jedan Majmun i Konj će vam često kontrirati. Ipak, jaka zemlja, element koji vlada ove godine u stvari vam pruža priliku da se zaustavite na vreme i da ne budite autodestruktivni, da razmislite o svojim greškama i da ih ispravite ako želite harmonične odnose u okviru porodice i vašeg okruženja. Potrebno je da se bavite nekim kreativnim poslom da biste bili zadovoljni.