Royal Astro Studio

Petao

Godina Braon zemljanog Psa- 2018.

Tabela vladavine kineskih znakova


Vaš yin, slab metal,  element koji vlada vašim znakom simbol novca ne dolazi do punog izražaja u ovoj godini ali ako ste tokom prethodne, doživeli uspon u karijeri, možete biti zadovoljni postignutim rezultatom i vaš uspon se nastavlja.Sve što ste započeli tokom prethodne godine sada se nastavlja nesmetano, naročito ako ste u dobrim odnosima sa pretpostavljenim ili ako ste dama Petao dok će muškarci rođeni u ovom znaku pokušavati da nađu prečicu do uspeha.Imaćete prilike da značajno uvećate kapital ili da uđete u neke aranžmane koji će vam omogućiti da budete boljeg finansijskom stanja, u vidu nekh honorarih poslova ili nekog posla koji zahteva veliko iskustvo.Tokom ove godine ljubavni život,posebno za dame rođene u ovom znaku može biti a izuzeto romantičan i buran, dok će muškarci biti skloni ljubomori,naročito ako se budu emotivno vezali za neku osobu koja je poznata po brojnim flertovima ili po reputaciji neodoljive zavodnice. Najbolje ćete se slagati sa nekim Tigrom koji vam može pružiti pomoć za vaše poslovne projekte, sa Pacovom i Veprom. Moguća su putovanja ili preseljenja u nov stambeni ili poslovni prostor.Imate mogućnost da na putu upoznate nekog ko će vam po mnogo čemu odgovarati.

Boje : plava i tamno zelena


Purpurni petao 2

Purpurni, vatrani Petao rođeni od 31 .januara 1957.do 17.2.1958.

Jedna veoma povoljna godina za one koji su već doživeli uspeh i koji očekuju da im se javi neko s kim mogu da nastave saradnju. Možete ste to baš vi koji ćete inicirati saradnju sa nekim Psom sa kojim ste se veoma dobro slagali. Ovo je godina mogućih velikih uspeha ako se prepustite drugima da vas vode, da vam pruže šansu da radite zajedno.Opasnost dolazi od jednog Pacova koji može biti previše direktan  u svojim zahtevima ili u jednom Tigru koji će imati potrebu da vas iskoristi, bilo da se radi o vašem znanju, iskustvu ili spremnosti da se uklopite u neki nov tim saradnika. Imate način da rešite sve bitne probleme od profesionalnih do emotivnih i da smatrate ovu godinu veoma uspešnom jer vas mnogi cene i imaćete zaštitu osoba na položaju. Mogući su veliki dobici preko posla koji bi mogao da vam donese mnogo novih kontakata i zadovoljstava, posebno novca.Mogli biste doživeti veliku ljubav tokom ove godine, naročito ako se bude radilo o nekom s kim ste nekada već imali neku vrstu flerta ili ste bili kratko u vezi. Prošlost bi mogla da igra veliku ulogu u vašem životu kada je ljubav u pitanju.
Zlatni Petao

Zlatni, zemljani Petaorođeni od 17 .februara 1969.do 5.2.1970.

Izuzetno dobra godina za one koji su spremni da se uključe u neke velike poslove i da prihvate savete Psa ali sa Zmajem može doći do manjih konflikta. Bivo može biti previše nesiguran kao saradnik a Pacov može doneti probleme. Vi umete da se postavite kako treba, umete da sa ljudima uspostavite dobru komunikacijau a u ljubavi ćete imati podršku nekoga da organizujete svoj život kako vama odgovara, posebno ako ste slobodni ili ako ste na početku veze. Možete osećati potrebu da nekom pomognete, da se uključite u neke nove poslove, da iskažete svoju empatiju prema onima kojima ste potrebni. Verovatno ćete biti u prilici da se sretnete sa osobama sa kojima biste rado nastavili saradnju ili ljubavnu vezu i pruža vam se šansa da napravite značajan zaokret u svom životu jer imate nečiju podršku, moguće baš osoba na koje se oslanjate i u koje imate bezrezevrno poverenje. Ne bi trebalo da odustajete od svojih planova ako podrazumevaju naporan rad jer vas čeka velika zarada.


Srebrni petao

Srebrni, metalni Petao rođeni od 5.februara 1981.do 24.1.1982.

Izuzetno ste sposobni da zradite, da nađete nov izvor prihoda, da se snađete, da organizujete svoj život tako da sa sa malo rada dosta zaradite.Spadate u najopasnije znake kada je novac u pitanju a i kada su u pitanju vaši prihodi, vaš ponos i vaša karijera. Ne dozvoljavate nikome da vas pretekne ni u čemu, veoma možete da budete pohlepni i sujetni. Ako svoje mane suzbijete i pokušate da se izborite za svoj status radom i disciplinom imate šanse da nešto uradite zbog čega će vam se drugi diviti. U stvari ste veoma proračunati i to je vaša najveća mana mada je vi smatrate prednošću. Ovo je godina u kojoj ako naiđete na Majmuna, Zmaja ili Vepra, možete shvatiti da morate da se u nečemu zaustavite. Niste skromni a ovo je godina u kojoj je potrebno da pokažete upravo te osobine i da se priviknete na neke nove okolnosti koje će od vas zahtevati da se na neki način žrtvujete za druge. U ljubavi možete biti previše zahtevni ali moguć je raskid veze, problemi zbog vaše nerealne slike o samom sebi.


Sivi petao

Sivi, vodeni Petao rođeni  od 23.1.1993. do 9.2.1994.Veoma ste snalažljivi i spremni da se prilagodite nekm novim okolnostima bilo na poslu ili u privatnom životu. Malo ko shvata koliko ste bolećivi i koliko ste u stanju da se naviknete na neke nove situacije ako se od vas zahteva.  Ova godina će biti jedna od onih u kojoj uprvo uspevate da se maksimalno izdignete iznad neke situacije koja može biti veoma naporna za vas, bilo da se radi o zahtevnom poslu ili o emotivnom životu. Bićete prilagodljivi i prilično trpeljivi jer ćete dobiti savet od iskusnijih da treba da se tako postavite. Moguća je promena posla ili nalaženje negog radnog mesta koje će vam odgovarati, makar privremeno. Imate smisla za biznis i zbog toga ćete se svideti poslodavcima. Možda vas čeka i unapređenje. U ljubavi možete biti posesivni ali i oprezni i trebalo bi da budete manje osetljivi u momentima krize ako je bude a verovatno će biti ako ste u vezi sa Konjem ili Tigrom ili Majmunom i zbog toga pokušajte da staloženo dnosite odluke.


Tirkizni Petao original

Tirkizni, drveni Petao – rođeni od 13 .februara 1945.do 1.2.1946.

Ovo je jedna od onih godina u kojoj možete da mnogo profitirate ali problem može nastati zbog vaše svojeglavosti što je inače osobina vašeg znaka. Vi ste od onih koji naređuje ali zna šta hoće.Sve vaše planove neko podržava i to je ono što je najvažnije. Uvak imate razne ideje kada su novi poslovi u pitanju a najviše vam odgovaraju poslovi koji imaju veze sa nekretnama, posao u državnoj službi ili u velikim korporacijama. Imaćete mogućnost da se sretnete sa mnogim uticajnim osobama koje će vam nuditi saradnju ali budite oprezni u radu sa Pacovom, osobama koje su rođene u godinama koje se završvaju na 0 i 2 kao i sa jednim Zmajem ili Konjem. Mnogi će pokušati da vam ospore kvalitete, da vam daju na znanje da treba nešto da menjate u svojim stavovima ali vi spadate u prilično svojeglave znake tako da ćete verovatno dobro razmisliti pre nego što eventualno prihvatite njihove predloge. Ovo je dobra godina za one koji su u dužoj vezi ili braku jer će im se ukazati prilika da mnogo zajendo putuju.